LPG tankı bomba gibi patladı: 3 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-24-2011 (20:07)   Son Mesaj: 03-24-2011 (20:07)    Cevap: 0    Gösterim: 585  

    03-24-2011

    LPG tankı bomba gibi patladı: 3 yaralı

    LPG tankı bomba gibi patladı: 3 yaralı


    Bağcılar’da 5 katlı bir binanın bodrum katında bulunan hurdacının LPG tankı bomba gibi patladı.

    Patlamanın şiddetiyle büyük bir beton bloğun sokağa saçıldığı olayda 3 kişi yaralandı.
    Çınar Mahallesi 8. Sokak"ta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katındaki hurda malzemelerin bulunduğu dükkânda saat 18.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çok büyük bir gürültü meydana geldi. Olayda birçok ev, iş yeri ve otomobilin camları kırıldı. Eskicinin bulunduğu dükkândaki beton duvar sokağa saçıldı. Bu sırada, yoldan geçmekte olan 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

    Patlamanın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde çalışma başlatan itfaiye ekipleri, dükkândaki diğer tüpleri sokağa çıkardı. Sokağın giriş ve çıkışlarına güvenlik şeridi çeken polis incelemelerde bulundu. Bomba imha uzmanı ve olay yeri inceleme ekipleri, patlamaya neyin sebep olduğunu belirlemeye çalıştı.
    Patlamadan küçük sıyrıklarla kurtulan Abdullah Kılıçlar, hurdacıdaki tüpün patladığını ve 3 kişinin yaralandığını söyledi.

    Polisin konuyla ilgili araştırma başlattığı öğrenildi.




    LPG tankı bomba gibi patladı: 3 yaralı Yorumları