Devlet Su İşleri Sivas'ta şube açıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (19:56)   Son Mesaj: 03-24-2011 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 590  

    03-24-2011

    Devlet Su İşleri Sivas'ta şube açıyor

    Devlet Su İşleri Sivas'ta şube açıyor


    AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt’te Devlet Su İşleri (DSİ) şubesi kurulmasının kararlaştırıldığını söyledi.

    Demirkıran "Uzun yıllardan beri ilimizde bir DSİ şubesinin kurulması özlemi duyulmaktaydı. Yaptığımız girişimler sonucu bu şubenin kurulması kesinleşti. Çevre ve Orman Bakanlığı ile DSİ Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığımız girişimler olumlu sonuçlandı. DSİ Genel Müdürlüğü, ilimizde, Diyarbakır 10'uncu Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olarak bir şube kurulmasına karar verdi. Bununla ilgili yasal işlemler tamamlandı, gerekli onaylar alındı." dedi.

    Kalıcı bir hizmet binası bulununcaya kadar şubenin eski adliye binasında faaliyet göstereceğini belirten Demirkıran, şöyle devam etti: "Taşkınların önlenmesi, ilimizin tarımsal potansiyelinin harekete geçirilmesi, kurak toprakların sulanması ve insanlarımızın sağlıklı içme suyuna kavuşmalarında önemli görevler üstleneceğine inandığımız şubenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."




    Devlet Su İşleri Sivas'ta şube açıyor Yorumları