Arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (15:07)   Son Mesaj: 03-24-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 595  

    03-24-2011

    Arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü

    Arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü


    Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi'nde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan silahlı kavgada, 3 kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır şekilde yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Yanaloba Köyü'nde meydana geldi.
    İddiaya göre, Aslan ile Yüksel aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı.

    Tartışmanın kısa bir sürede büyümesi üzerine silahlı kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada, Yağışlı Köyü muhtarı Mehmet A. (59), oğlu Salih A. (33) ile her iki aileyi barıştırmak için arabuluculuk yapan Abdülkadir Y. ve Yüksel ailesinden olan Mustafa Y. yaralandı. Yaralılar, özel otomobillerle Suruç Devlet Hastanesi ile Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan Mehmet A., oğlu, Salih A. ve Abdulkadir Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mustafa Y.'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

    Olası bir duruma karşı jandarma ekipleri köyde ve hastanelerde geniş güvenlik önlemleri alırken, çok sayıda kişiyi de gözaltına aldığı öğrenildi.

    Öte yandan, haberi alan cenaze yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.




    Arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü Yorumları