Üniversitelilerden Tuncel'e tepki   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-24-2011 (13:38)   Son Mesaj: 03-24-2011 (13:38)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    03-24-2011

    Üniversitelilerden Tuncel'e tepki

    Üniversitelilerden Tuncel'e tepki


    Silopi'deki Nevruz kutlamaları sırasında bir polis müdürünü tokatlayan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, konferansa katılmak üzere geldiği Bilgi Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından protesto edildi.

    Silopi'deki Nevruz kutlamaları sırasında bir polis müdürünü tokatlayan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, konferansa katılmak üzere geldiği Bilgi Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından protesto edildi. Protestocu öğrenciler, güvenlik güçleri tarafından salondan çıkarıldı.
    BDP'li Sebahat Tuncel, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'nde düzenlenen ""Başörtüsüne ve Anadile Özgürlük" konulu konferansa katıldı. Girişte basın mensuplarının tokat olayıyla ilgili soruları üzerine konuşan Tuncel, "Keşke tokattan öncekiler de yayınlansaydı" diyerek, bacağındaki yarayı gösterdi. Daha sonra salona geçen Tuncel'i, bir grup üniversite öğrencisi protesto etti. Protestocu grup, güvenlik güçleri tarafından salondan çıkarıldı.




    Üniversitelilerden Tuncel'e tepki Yorumları