Milletvekilleri ve eylemciler yol kapattı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (13:54)   Son Mesaj: 03-24-2011 (13:54)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    03-24-2011

    Milletvekilleri ve eylemciler yol kapattı

    Milletvekilleri ve eylemciler yol kapattı


    Batman'da, yine olaylar çıktı. Demokratik Çözüm çadırının polis tarafından kaldırılmasına tepki gösteren BDP'liler yolu kapattı. Polisin müdahale ettiği olayda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

    Batman'da, Demokratik Çözüm çadırının polis tarafından kaldırılmasına tepki gösteren BDP'liler Turgut Özal bulvarını yola kapatınca polis BDP'lilere müdahale etti. Çıkan olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

    BDP'nin Turgut Özal Bulvarında kurduğu demokratik çözüm çadırı düng ece polis tarafından kaldırıldı. Aralarında BDP'li milletvekilleri Bengi Yıldız ve Ayla Akat Ata'nın bulunduğu 150 kişilik grup çadırın kaldırılmasına tepki olarak yolu trafiğe kapatarak oturma eylemi yaptı. Polisin dağılın uyarılarına dinlemeyen BDP'lilere polis tazyikli suyla müdahale etti. Çıkan olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, BDP'li Milletvekili Bengi Yıldız'da tazyikli sudan nasibini aldı. Polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.




    Milletvekilleri ve eylemciler yol kapattı Yorumları