Şişli'de parça tesirli bomba patladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (04:58)   Son Mesaj: 03-24-2011 (04:58)    Cevap: 0    Gösterim: 527  

    03-24-2011

    Şişli'de parça tesirli bomba patladı

    Şişli'de parça tesirli bomba patladı


    Şişli Feriköy'de, park halindeki araçların arasına bırakılan parça tesirli bomba patladı.

    Edinilen bilgiye göre, dün saat 23.00 sıralarında Feriköy Mirimiran Sokak içerisinde park halindeki araçların arasına yerleştirilen parça tesirli bomba patladı.

    Patlamanın etkisiyle Renault Kango ve Fıat Doblo marka araçlar hasar gördü. Mirimiran Sokak No:9'da bulunan Asmalı Kahvehanesi'nin de camları kırıldı. Sokak sakinleri tarafından olayın polise haber verilmesi üzerine patlamanın olduğu noktaya gelen ekipler konuyla ilgili araştırma başlattı. Sokak çevresine güvenlik şeridi çeken emniyet güçleri olay yerinde inceleme yaptı.

    Patlamanın yaşandığı sokakta oturan Ali Özkan isimli vatandaş, binalarının sallandığını söyledi. Özkan, "Binada oturuyordum, saat 23.00 gibi patlama meydana geldi. Ben internetin başındaydım, doğalgaz patlaması olduğunu zannettim" dedi. Mehmet Gür isimli bir başka sokak sakini de yüksek bir ses çıktığını ve binalarının sallandığı belirtti.

    Asmalı Kahvehanesi'nin sahibi Nejdet Aktaş, "Kahvemiz kapalıydı, olayı görmedim. Camlar kırıldı. Herkesle ben dostum, bir düşmanım olduğunu zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.




    Şişli'de parça tesirli bomba patladı Yorumları