Sav'ın adı henüz yok Baytok düşünüyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-24-2011 (00:02)   Son Mesaj: 03-24-2011 (00:02)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    03-24-2011

    Sav'ın adı henüz yok Baytok düşünüyor

    Sav'ın adı henüz yok Baytok düşünüyor


    CHP’nin eski Genel Sekreteri Önder Sav, milletvekili adaylığı için henüz başvurmadı. Adı, CHP eski lideri Baykal'la kaset skandalına karışan Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ise adaylığı için şunları söyledi:

    CHP"nin eski Genel Sekreteri Önder Sav, milletvekili adaylığı için henüz başvurmadı. Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, "Bakıyorum, daha düşünüyorum" derken İstanbul Milletvekili Ali Topuz ve Muğla Milletvekili Gürol Ergin"de henüz adaylık için başvuruda bulunmadı.
    CHP"de 19 Mart"ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuruları 5"inci gününde sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Ankara Milletvekili Önder Sav şu ana kadar adaylık için başvuruda bulunmadı. Sav"ın başvurusunu Cuma günü yapması bekleniyor.

    Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, "Daha düşünüyorum. Bakıyorum" diyerek adaylık için daha karar vermediği mesajını verdi.

    Adaylık başvurusunun 5"inci gününde, İstanbul Milletvekili Ali Topuz ve Muğla Milletvekili Gürol Ergin"de henüz adaylık için başvurmadı.




    Sav'ın adı henüz yok Baytok düşünüyor Yorumları