Kantinciler 10 dakika tenefüsten şikayetçi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (19:56)   Son Mesaj: 03-23-2011 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    03-23-2011

    Kantinciler 10 dakika tenefüsten şikayetçi

    Kantinciler 10 dakika tenefüsten şikayetçi


    Okul kantini işletmecileri, 10 dakikalık teneffüs saatlerinin azlığı ve öğrencilerin dışardan alışveriş yapmasından şikayetçi oldu.

    Kantinleri okulların gelir değil, hizmet kapısı olarak görülmesi gerektiğini söyleyen işletmeciler, kermeslerin de okul bünyesinde yapılmasının yasaklanmasını istedi.

    Kütahya Simav"da, ilçe genelindeki kantin işletmecilerinin benzer sıkıntılar yaşadığını ifade eden Osmanbey İlköğretim Okulu kantin İşletmecisi Metin Altıntaş( 48), " 10 dakikalık teneffüs hem öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi hem de bizim onların ihtiyaçlarına cevap verebilmemiz açısından son derece kısıtlı. Bu süre en az 15 dakika olmalı. Bunun yanında ve beklide en önemlisi okul saatinde kantin dışından yapılan alışverişlere bağlı bazı olumsuzlar yaşanıyor. Bunların faturasını da bize çıkarıyorlar. Bunları doğru bulmuyoruz. Kira bedelleri de çok yüksek. Zor şartlar altında çoluk çocuk çalışarak evimize ekmek götürmeye çalışıyoruz. Sorunlarımıza çözüm bulunmasını bekliyoruz" dedi.

    İHA




    Kantinciler 10 dakika tenefüsten şikayetçi Yorumları