Deniz Baykal memleketi Antalya'da   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (19:36)   Son Mesaj: 03-23-2011 (19:36)    Cevap: 0    Gösterim: 771  

    03-23-2011

    Deniz Baykal memleketi Antalya'da

    Deniz Baykal memleketi Antalya'da


    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin düzenlediği "Değerlendirme Toplantısına" katılmak üzere Antalya'ya gitti.

    Deniz Baykal, partisinin düzenlediği "Değerlendirme Toplantısına" katılmak üzere Antalya Milletvekilleri Atilla Emek, Hüsnü Çöllü ve Osman Kaptan'la birlikte uçakla Antalya'ya geldi. Baykal ve beraberindekiler Havalimanı VIP çıkışında Büyükşehir Belediyesine bağlı halk otobüsü ve minibüs şoförleri ve partililer tarafından karşılandı.
    Havalimanı çıkışında gazeteciler, avukatı Muzaffer Yılmaz, "Savcılığın vermiş olduğu bilgi ve belgelerde, bizzat iddia sahibi bayanın yapmış olduğu telefon görüşmelerinden Deniz Baykal'a yönelik ne şekilde tuzak ve komplo kurulduğu tartışmasız olarak tespit edilmiştir" yazılı açıklamasıyla ilgili soru sordu.

    Deniz Baykal da cevap vermedi. Daha sonra Baykal gazetecileri, "partimin ve Antalya il teşkilatımın 12 haziran milletvekili seçimleri nedeniyle başlattığı çalışmalara ben de katılıyorum. Dün milletvekili aday adayı olarak genel merkeze başvuru yaptım. Bu kapsamda çalışma yapmak üzere Antalya'ya geldim. İnşallah Antalya'da güzel şekilde örgütleneceğiz. Nitelikli insanların kendilerini göstereceği demokratik bir aday adaylığı süreci olur" dedi.

    Başka soru kabul etmeyen Baykal, Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü ve minibüs şoförlerinin bizim sıkıntılarımız ne olacak sorusuna, "ben sizin sıkıntınızı derdinizi biliyorum kısa sürede çözeceğim" diye cevap verdi. Ardından Baykal ve beraberindekiler CHP il teşkilatına geçti.






    Deniz Baykal memleketi Antalya'da Yorumları