Ölü ineği satmaya götürürken yakalandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (18:08)   Son Mesaj: 03-23-2011 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 501  

    03-23-2011

    Ölü ineği satmaya götürürken yakalandı

    Ölü ineği satmaya götürürken yakalandı


    Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişi ölen ineğini satmaya götürürken zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Zabıta ekipleri kişi hakkında cezai işlem uygularken, inek ise belediye ekipleri tarafından gömüldü.

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde ölen bir ineği sürükleyerek satmaya götürdüğü ileri sürülen bir kişi zabıta ekipleri, tarafından kıskıvrak yakalandı.
    Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde bir traktörün arkasında ölü vaziyetteki bir ineğin iplerle arka bacaklarından bağlanmış vaziyette sürüklenerek götürüldüğünü gören vatandaşlar, durumu hemen zabıta ekiplerine bildirdiler.

    İhbarı alan zabıta ekipleri, Edremit - Kalkım karayolunda T.G. isimli kişinin kullandığı traktörü durdurdular. Yapılan incelemede kişinin ölü ineği satmaya götürdüğü ileri sürüldü. Zabıta ekipleri kişi hakkında cezai işlem uygularken, inek ise belediye ekipleri tarafından gömüldü. Zabıta ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, "Belki de bu inek soframıza gelecekti."dediler.







    Ölü ineği satmaya götürürken yakalandı Yorumları