BBP: Suç işleyen milletvekili yargılansın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (16:34)   Son Mesaj: 03-23-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    03-23-2011

    BBP: Suç işleyen milletvekili yargılansın

    BBP: Suç işleyen milletvekili yargılansın


    BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, taş alan ve polis tokatlayan milletvekillerini kınayarak, 'dokunulmazlıklar kaldırılmalı ve milletvekilleri de dâhil olmak üzere suç işleyenler yargıya hesap vermelidir” dedi.

    Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu yazılı açıklamasında, terör örgütü ve onların uzantıları olan parti/ kurum ve kişilerin yaklaşan seçimler öncesi beklendiği üzere ortamı germeyi, insanları ve güvenlik güçlerini tahrik etmeyi planladıklarını savundu. Polise yapılan saldırının, tahrikin en ileri boyutlara ulaşacağının işaretleri olduğunu belirten Gündoğdu, "Hükümet ve devletimiz olayı küçümsememeli ve hamasi nutuklarla geçiştirmemelidir. Yüce meclisimiz olaya el koymalı ve bölücüler hariç tüm partiler tüm dokunulmazlıklarla birlikte kaldırmalıdır. Aksi halde bu hainler yaptıklarının yanlarına kar kalacağını zannederek iyice şımaracaklar ve iç savaş kışkırtıcılığı yapacaklardır. İktidar ve meclisimiz artık gaflet uykusundan uyanmalı ve gereğini yapmalıdır" dedi.
    Bütün bu vahim şartlara bakarak asla ümitsizliğe düşülmemesi gerektiğini belirten, insanlar arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirici evrensel insan hakları boyutunda yapılması gerekenlerin tez elden yapılmasını isteyen Gündoğdu, "Hainler istemese de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Alevi'si, Sünni'si, Kürdü-Türkmen'i, inananı-inanmayanı ile bir ve bütün olarak ilelebet yaşayacaktır. Ancak gereken tedbirleri alalım ve sonra tevekkül edelim" dedi.




    BBP: Suç işleyen milletvekili yargılansın Yorumları