MHP'li Bal: AKP 8 yılda sadece umut verdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (15:36)   Son Mesaj: 03-23-2011 (15:36)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    03-23-2011

    MHP'li Bal: AKP 8 yılda sadece umut verdi

    MHP'li Bal: AKP 8 yılda sadece umut verdi


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, ''AK Parti 9 yıl boyunca iş bekleyene, aş bekleyenlere umut dışında bir şey vermedi'' dedi.

    Bal, partisinin Dedeman Otel'de düzenlediği ''MHP Konya Milletvekili Aday Adayları Tanışma ve Eğitim Toplantısı''nda, 12 Haziran'da milletin kendi geleceği hakkında karar vereceğini söyledi.
    AK Parti'nin 9 yıllık iktidarı boyunca yaptıklarının 12 Haziran seçimlerinde hesaba çekileceğini öne süren Bal, şunları kaydetti:

    ''AK Parti 9 yıl boyunca iş bekleyene, aş bekleyenlere umut dışında bir şey vermedi. 9 yılda yapmış olduğu işlerden 'hoş bir seda mı?' bıraktı. Yoksa işsizlikle, yolsuzlukla, yoksullukla ortaya çıkan 'feryadın, figanın sesini mi' bıraktı bu ortaya çıkacak. 12 Haziran'a kadar yapmış olduğu iş ve işlemler, yapamadığı iş ve işlemler milletin terazisinde tartılacak. AK Parti'nin tarım sektöründe verimsizlikten, üretimsizlikten sürekli zarardan ve borçlanmadan başka hiçbir katkıda bulunmadığı, esnafa tüccara umut ve vaatten başka bir şey vermediği ortadadır. Ekonomide Türkiye zücaciye dükkanına girmiş bir filin dağınıklığı içerisindedir. Her taraf dökülmüş saçılmıştır. Bunun toparlanması gerekir. Sadece ekonomik alanda değil, aynı görüntü sosyal alanda da ortaya çıkmıştır.''

    ''Büyük Ortadoğu Projesi'' kapsamında Ortadoğu'daki 33 ülkede de karışılık çıkacağını savunan Bal, ''Proje kapsamında bu ülkelerin ya rejimleri değiştirilecek ya da ülkede karışıklık çıkarılacak. Bu 33 ülkenin arasında Türkiye de var. Türkiye de bu projelerin ürünü olarak karışıklığa sürüklenmekte. Ülkemizde de karışıklıklar çıkarılmaya çalışılmakta'' dedi.

    Bal, MHP olarak seçim beyannamesi hazırladıklarını, tüm MHP'lilerin bunu halka anlatması gerektiğini sözlerine ekledi.

    Toplantıya, MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, milletvekili aday adayları, il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.




    MHP'li Bal: AKP 8 yılda sadece umut verdi Yorumları