Kadın cinayetlerinden bir yenisi daha   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (15:07)   Son Mesaj: 03-23-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 546  

    03-23-2011

    Kadın cinayetlerinden bir yenisi daha

    Kadın cinayetlerinden bir yenisi daha


    Konya’da bir çocuk annesi kadının cesedi kefenlenerek çuvala konulmuş halde bulundu. Cinayet, öldürülen kadının annesinin telefonlarına cevap alamaması sonrası ortaya çıktı.

    Polis cinayetle ilgili öldürülen kadının eşinin yakalanması için çalışma başlattı.
    Olay Konya"nın merkez Meram İlçesi Arif Bilge Mahallesi Pamukçu Sokak'ta yaşandı.

    Kısa bir süre önce taşınan Havvanur Çartı"nın annesi Sultan Özçelik kızının telefonlarına cevap vermemesi üzerine kuşkulandı. Kızının evine giden Anne Sultan Özçelik kapı açılmayınca yedek anahtarla eve girdi. Evde bir çuvalın içerisinde kefene sarılmış ceset gören kadın durumu hemen polise haber verdi.

    Olay yerine gelen polis ekipleri kefenlenmiş cesedin Havvanur Çatı"ya ait olduğunu ve boğularak öldürüldüğünü belirledi. Kızının cesediyle karşılaşan kadın sinir krizleri geçirdi. Komşularının iddiasına göre eşiyle sık sık tartıştığı ileri sürülen genç kadının 2 yaşındaki oğlu Ali Ekrem"i 3 gün annesi Sultan Özçelik'in evine bıraktığı anlaşıldı. Genç kadının dün annesine 'Anne ben İstanbul'a gidiyorum. Beni merak etmeyin. Bir kaç güne kadar dönerim' diye mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

    Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken öldürülen kadının eşi inşaat işçisi Yalçın Çartı'nın(22) evde olmadığını tespit etti. Cinayet işlemiş olabileceği ihtimali üzerine duran polis, Yalçın Çartı'nın yakalanması için çalışma başlattı. Öldürülen genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




    Kadın cinayetlerinden bir yenisi daha Yorumları