Ceyhan'da otomobil gölete düştü: 1 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-23-2011 (14:07)   Son Mesaj: 03-23-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    03-23-2011

    Ceyhan'da otomobil gölete düştü: 1 ölü

    Ceyhan'da otomobil gölete düştü: 1 ölü


    Adana'nın Ceyhan ilçesinde, gölete düşen otomobilde bulunan kadın boğularak hayatını kaybetti.

    Alınan bilgiye göre, Adana'dan Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gitmekte olan Emrah Köse (34) yönetimindeki 80 KY 200 plakalı otomobil, Kadirli karayolunda bariyerlere çarptıktan sonra gölete düştü. Sürücü, araçtan çıkarak kurtulurken, arka koltukta bulunan eşi Hatice Köse (30) boğularak yaşamını yitirdi.
    Olay yerine gelen Adana Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliğine bağlı dalgıçlar, Hatice Köse'nin cesedini sudan çıkarttı. Cenaze, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

    Gölete düşen otomobilden çıkmayı başaran Emrah Köse, gazetecilere, eşi Hatice'yi Adana'da doktora götürdüğünü, muayeneden sonra da Kadirli'ye dönmek üzere yola çıktıklarını ifade etti. Köse, şöyle konuştu:

    ''Eşimi rahat etsin diye arka koltuğa oturtmuştum. Bir süre sonra eşim bana (Yanında su var mı?) diye seslendi. Ben de yanımdaki su şişesini arkaya dönerek kendisine uzattım. Bir anda olanlar oldu. Dikkatsizliğim sonucu gölete düştük. Pencerem açıktı ve ben oradan çıkmayı başardım. Suyun içerisinde karanlıkta el yordamıyla eşimin kapısını açmaya çalıştım ancak başaramadım.''




    Ceyhan'da otomobil gölete düştü: 1 ölü Yorumları