Yol kenarına atık atana ceza geliyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-23-2011 (13:57)   Son Mesaj: 03-23-2011 (13:57)    Cevap: 0    Gösterim: 610  

    03-23-2011

    Yol kenarına atık atana ceza geliyor

    Yol kenarına atık atana ceza geliyor


    Atıkların döküleceği alanlar belirlenmesine rağmen birkaç yüz metre mesafeye gitmemek için atıkların yol kenarlarına atanların canı fena halde yanacak.


    İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, çevre konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi.
    Şener, özellikle Üçtepeler mevkiinde yol kenarlarını sık sık atıklar atıldığını hatırlatarak" Bazı kişiler, inşaat atığından, hurdaya kadar birçok çöpünü yol kenarlarına atarak çevre kirliliğine neden oluyorlar. Belediye ekiplerimiz sık sık bölgedeki bu olumsuzluğu ortadan kaldırıyorlar.Kaçak olarak yapılan döküm işini gerçekleştirenleri tesbit etmeye çalışıyoruz.

    Çevreyi kirletenler tesbit edildiğinde çok ağır para cezası ile cezalandırılıyor" dedi. Şener, atık sahası dışına döküm yapanların mutlaka İzmit Belediyesi"nin 444 41 00 numaralı telefona ihbarda bulunmalarını da isteyerek, "Çevre hepimizin ve buna herkesin sahip çıkması gerekir.

    İZAYDAŞ tarafından atıkların döküleceği alanlar belirlenmesine rağmen birkaç yüz metre mesafeye gitmemek için atıkların yol kenarlarına atılmasının açıklaması olamaz" şeklinde konuştu. Çevre Kanununa göre atık dökenlere 80 bin liraya kadar ceza kesilebiliyor.







    Yol kenarına atık atana ceza geliyor Yorumları