Arslan'dan 'babamın katilini bulun' feryadı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-23-2011 (12:06)   Son Mesaj: 03-23-2011 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    03-23-2011

    Arslan'dan 'babamın katilini bulun' feryadı

    Arslan'dan 'babamın katilini bulun' feryadı


    Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde babasının katil zanlılarından tehditler aldığını iddia eden Salih Arslan ilgililere seslenerek zanlıların bulunmasını istedi.

    İddiaya göre 11 yıl önce başlayan husumet 2 ay önce katliamla son buldu. Olay Suruç"un Birecik sınırına yakın Kesmeci Köyü"nde yaşandı.

    .Ne olduysa kazdığımız sondaj kuyusundan su çıktıktan sona oldu diyen, ailenin tek erkek çocuğu Salih Arslan olayla ilgili olarak şunları söyledi.

    "Yetkililere sesleniyorum bir an önce yakalayın bunları! İşte katil zanlısının fotoğrafı bu, Daha önce de bir kişiyi öldürmüş. Bunların bir an önce yakalanmasını istiyoruz.

    Bizi her gün tehdit ediyorlar. Para teklifi geliyor her gün. Her gün "öldürürüz" diyorlar. Kimsemiz olmadığı için babamı öldürdüğü gibi beni de öldürecekler."İfadenizi değiştirin" diyorlar. Tüm akrabaları bu şahsı evinde saklıyor. Kimse ihbar etmiyor.

    Devlet bu konuda kimseyi tutuklamadı. Biz haber vermesek devlet yerinden bile kalkmayacak. İbrahim Tatlıses vuruldu, öbür gün hepsi yakalandı. Bizimki 60 gün oldu daha bulunamadı. Niye? Paramız yok diye mi?"
    SANLIURFA.COM




    Arslan'dan 'babamın katilini bulun' feryadı Yorumları