Nevin Gökçek: Yaşlılar bir nimettir   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (20:54)   Son Mesaj: 03-22-2011 (20:54)    Cevap: 0    Gösterim: 667  

    03-22-2011

    Nevin Gökçek: Yaşlılar bir nimettir

    Nevin Gökçek: Yaşlılar bir nimettir


    Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, yaşlılarla bir araya geldi.

    Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte Nevin Gökçek yaptığı konuşmada, "İyi ki yaşlılar haftası var. Hiç olmazsa beraber olabiliyoruz. Hepinizle böyle özel günlerde daha çok büyüklerimizle bir arada bulunabiliyoruz onun için çok mutluyuz onurluyuz sizlerle aynı havayı teneffüs etmekten çok mutluyuz." diye konuştu.
    Günümüzde yaşlılara gereken ilgi ve özenin gösterilmediğinden yakınan Nevin Gökçek, "Biz yaşlılarımıza saygı göstermek zorundayız. Biz vakıf olarak yaşlılarımızı ziyaret edip ellerinden tutmaya çalışıyoruz. Yaşlılar bir nimettir. Evinde bir yaşlısı olan o evin bir bereketi vardır. O evin huzuru vardır." diye konuştu.
    YAŞLILAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

    Kocatepe Kültür Merkezi"nde düzenlenen etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı"nın ardından Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı"nın gösterileri yer aldı.
    Halk Oyunları Topluluğunun Bitlis yöresi gösterilerinin ardından sahne alan Eryaman Aile Yaşam Merkezi Türk Halk Müziği Korosu çeşitli türküler seslendirdi.
    Kocatepe Kültür Merkezi"ni dolduran seyircilerin alkışlarla eşlik ettiği türkülerin ardından Eryaman Aile Yaşam Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu ise sevilen eserlerden oluşan bir konser sundu.




    Nevin Gökçek: Yaşlılar bir nimettir Yorumları