Susurlukçu Çarkın'dan şok iddia CANLI   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (19:56)   Son Mesaj: 03-22-2011 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    03-22-2011

    Susurlukçu Çarkın'dan şok iddia CANLI

    Susurlukçu Çarkın'dan şok iddia CANLI


    Ülke'de Bugün programına konuk olan Susurluk davası ile gündeme gelen eski emniyetçi Ayhan Çarkın, Güneydoğu'da yaşananlarla ilgili ilginç açıklamalarda bulunuyor.



    Ersoy Dede'nin sunduğu Ülkede Bugün programına konuk olan Ayhan Çarkın, tartışmalı dönem olan 1990'lı yıllarla ilgili ilginç ifadeler kullanıyor.
    Ayhan Çarkın, Güneydoğu'da kürtlere insan dışkısı yedirdiklerini, Kürt oldukları için insanlara büyük haraketler yapıldığını söyledi.

    İbrahim Şahin için, 'İnşallah yola gelir' diyen Çarkın, kendisinin en küçük olayı hatırladığını Şahin'in durumunu anlayamadığını söyledi.

    'Ergenekon'a Allaha'a inandığım gibi inanıyorum" diyen Çarkın, kendisiyle birlikte o dönemde görev yapan bazı arkadaşlarının çok garip şekilde hayatını kaybettiğini söyledi. Çarkın, o dönemde görev yapıp da hayatını kaybedenlerle ilgili ciddi araştırma yapılması gerektiğini söyledi.

    "Bizim Kürde özür borcumuz var " diyen Çarkın, Ben Ülkücülere sesleniyorum. biz ülke olarak toplumun bir kesimine özür borcumuz var dedi.





    Susurlukçu Çarkın'dan şok iddia CANLI Yorumları