Baykal, Balbay ve Çelebi CHP'den aday   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (18:37)   Son Mesaj: 03-22-2011 (18:37)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    03-22-2011

    Baykal, Balbay ve Çelebi CHP'den aday

    Baykal, Balbay ve Çelebi CHP'den aday


    Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ergenekon Davası tutuklu sanıklarından gazeteci Mustafa Balbay ve DİSK Genel Başkanlığı görevinden istifa eden Süleyman Çelebi 12 Haziranda yapılacak genel seçimde milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığı bildirildi.

    CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Deniz Baykal'ın aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptığını söyledi. Baykal'ın başvurunun hemen ardından kendisini arayarak, il örgütünü bilgilendirdiğini belirten Ülken, Antalya'ya gelerek seçim çalışmalarına katılacağını kaydetti.
    Ülken, ''Sayın Baykal'ın adaylığı sadece Antalya için değil, Türkiye için büyük güç olacak. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun'' dedi.

    BALBAY VE ÇELEBİ DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

    CHP'de milletvekili genel seçimlerine yönelik aday adaylığı sürecinin dördüncü gününde, başvuru sayısı 2 bini aştı.

    CHP'de 19 Mart Cumartesi günü başlayan aday adaylığı süreci nedeniyle, genel merkezin giriş katında bulunan bankolarda başvurular kabul ediliyor.

    Partiye ilk dört günde başvuru yapan 2 bini aşkın aday adayları arasında, Ergenekon Davası tutuklu sanıklarından gazeteci Mustafa Balbay ve DİSK Genel Başkanlığı görevinden istifa eden Süleyman Çelebi de bulunuyor.

    25 Mart Cuma günü sona erecek başvurularda erkek aday adaylarından 3 bin, kadın aday adaylarından 2 bin, engelli aday adaylarından ise 500 lira alınıyor.




    Baykal, Balbay ve Çelebi CHP'den aday Yorumları