SP Hatay il teşkilatına taziye ziyaretleri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (18:38)   Son Mesaj: 03-22-2011 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 651  

    03-22-2011

    SP Hatay il teşkilatına taziye ziyaretleri

    SP Hatay il teşkilatına taziye ziyaretleri


    Kapatılan Refah Partisi'nin eski Milletvekili Metin Kalkan, Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı'na başsağlığı ziyaretinde bulundu.

    Bir dönem Refah Partisi, bir dönem de Fazilet Partisi'nden Hatay milletvekili seçilen Metin Kalkan, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan"ın vefatı dolayısıyla, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine taziye ziyaretinde bulundu.

    Refah Partisi milletvekilliği döneminde, kendisinin de genel başkanı olan merhum Erbakan"ın eşine az rastlanır değerli bir şahsiyet, gerçek bir lider olduğunu dile getiren Metin Kalkan, "Erbakan Hocamıza Allah"tan rahmet, ailesi ve tüm Saadet Partililere başsağlığı diliyorum. İslam Birliği kuracağım diyerek yola çıkan hocamız, bütün Müslümanlara Hak yolu göstermiştir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız cihat ibadetini ve ne olduğunu bize ve İslam alemine öğretmiştir. Allah ondan razı olsun." ifadelerini kullandı.




    SP Hatay il teşkilatına taziye ziyaretleri Yorumları