Oğlu annesinin cesedine sarılmış bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (16:54)   Son Mesaj: 03-22-2011 (16:54)    Cevap: 0    Gösterim: 604  

    03-22-2011

    Oğlu annesinin cesedine sarılmış bulundu

    Oğlu annesinin cesedine sarılmış bulundu


    Bursa'da bir kadın, boğazı kesilmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde, 6 yaşındaki oğlu ise ağır yaralı bulundu.

    Bursa Merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi Sümbül Sokak'ta 35 yaşındaki bir kadın, boğazı kesilip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cinayetin işlendiği evde, kadının 6 yaşındaki oğlu ise annesinin cesedine sarılmış halde baygın ve ağır yaralı bir durunda bulundu.
    Edinilen bilgiye göre, Alemdar Mahallesi Sümbül Sokak'ta tek katlı evde, ayrıldığı ikinci eşinden olan 6 yaşındaki oğlu Hasan ile yaşayan Ayşe Gökçe (35), bu sabah evinde ölü bulundu.

    Bu sabah çalıştığı düğün salonuna gitmeyen Ayşe Gökçe"yi merak eden patronları durumu yakınlarına bildirdi. Alemdar Mahallesi'nde bir düğün salonunda temizlik işlerinde çalışan Gökçe"nin işe gitmemesi üzerine iş yeri sahipleri, komşularını arayarak hakkında bilgi almak istedi.

    "ANNESİNİN CESEDİNE SARILMIŞ VAZİYETTE BULUNDU"

    Zili çalmalarına rağmen kapının açılmaması üzerine arka bahçe kapısını kırarak içeri giren yakınları ve komşuları, evin oturma odasında Ayşe Gökçe'yi boğazı kesilmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış şekilde ölü olarak buldu. Ayşe Gökçe"nin 6 yaşındaki oğlu Hasan ise annesinin cesedine sarılmış halde ağır yaralı bulundu.

    Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik tedbirleri aldı. Eve gelen sağlık ekipleri ise durumu ağır olan Hasan'ı 112 ambulansı ile Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü.

    "ENİŞTEM BİZİ BALTA İLE KOVALADI"

    Küçük Hasan, buradaki ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

    Ağır yaralı halde bulunan minik Hasan"ın buradaki hemşire ve polislerin sorusu üzerine, ''Eve en son eniştem geldi ve bizi balta ile kovaladı.'' dediği belirtildi. Bunu üzerine harekete geçen cinayet büro ekipleri, Ayşe Gökçe'nin ilk kocasından olan büyük kızı Nuriye"nin eşi Güner O.'yu gözaltına aldı.

    Bu arada, 4'ü ilk eşinden olmak üzere 5 çocuk annesi Gökçe'nin, kolundaki bir bileziğin kayıp olduğu da anlaşıldı. Ayrıca, edinilen bilgiye göre bir kaç gün önce Damat Güner O.'nun, kayınvalidesi Ayşe Gökçe'den bileziklerini istediği belirtildi.

    Olay yerine gelen cumhuriyet savcısın incelemesi ardından, Ayşe Gökçe'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna getirildi. Bu arada, eve akın eden ailenin acılı yakınları gözyaşı dökerken, minik Hasan"ın yaşaması için dua ettiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    Oğlu annesinin cesedine sarılmış bulundu Yorumları