Polis tokatlayan BDP'li Tuncel: Şaşkınım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (14:36)   Son Mesaj: 03-22-2011 (14:36)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    03-22-2011

    Polis tokatlayan BDP'li Tuncel: Şaşkınım

    Polis tokatlayan BDP'li Tuncel: Şaşkınım


    Silopi'de tartıştığı Başkomiser Murat Çetiner'e tokat atıp, hakaret eden BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Erdoğan'ın kendisine 'densiz' demesine şaşırdığını söyledi ve 'halk şikayetçi olacak' dedi!

    BDP İstanbul Milletvekil Sebahat Tuncel, kendisinin ve BDP'li Bengi Yıldız'ın Nevruz kutlamalarındaki tavırlarını eleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin, ''Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok, keşke Başbakan günlerdir bu halka karşı yapılan bu zulüm karşısında da bir şey söyleseydi'' dedi.
    Tuncel, Başbakan Erdoğan'ın ''Bu densizliğin hesabının hukuk çerçevesinde mutlaka sorulmasını istiyoruz'' açıklamasıyla ilgili olarak, kendisinin bir şey yapmayacağını, halkın bu konuda şikayette bulunacağını söyledi.

    Başbakan'ın böyle bir şey söylemesi karşısında şaşkın olduğunu ifade eden Tuncel, ''Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok, keşke Başbakan günlerdir bu halka karşı yapılan bu zulüm karşısında da bir şey söyleseydi. Günlerdir halka şiddet uygulanıyor. Hükümet, yargı, herkes şiddet uygulamaya karar vermiş'' diye konuştu.

    CNN Türk canlı yayınına katılan Sebahat Tuncel özür dilemeyi düşünmediğini söyledi ve "Başbakan dahil İçişleri Bakanı ve Vali halkımızdan özür dilemelidir. Benimki kişisel bir öfkedir. Olmaması gerekirdi ama kimseye zarar vermiyor. Devletin tepkisi ise oradaki halka zarar veriyor" dedi.




    Polis tokatlayan BDP'li Tuncel: Şaşkınım Yorumları