Pamukoğlu: İttifak güçsüz olanların arayışı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (15:34)   Son Mesaj: 03-22-2011 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    03-22-2011

    Pamukoğlu: İttifak güçsüz olanların arayışı

    Pamukoğlu: İttifak güçsüz olanların arayışı


    Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Halkın teveccühünün açık olduğunu görüyoruz. Ne kadar oy alacağımız 12 Haziran akşamı görülecek'' dedi.

    Pamukoğlu, partisinin Zeytinburnu Öğretmenevi'nde düzenlenen milletvekili aday tanıtımı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde milletvekili adaylarının belli olduğunu, İstanbul'u sona bıraktıklarını, çünkü bu kentin meclisin büyük bir kısmını kapsadığını kaydetti.
    HEPAR'a yapılan müracaatları dikkate alarak adayların bugün kesinleştirileceğini ifade eden Pamukoğlu, ''Bir gecede Yeşilköy'den Mecidiyeköy'e konvoy düzenlendiyse, pankartlar asıldıysa bu kentte ne kadar oy alacağımız açık. Türkiye genelinde parti oturdu. Halkın teveccühünün açık olduğunu görüyoruz. Ne kadar oy alacağımız 12 Haziran akşamı görülecek'' diye konuştu.

    Pamukoğlu, partisinin şu andaki siyasi yapıyı devirmek için kurulduğunu belirterek, bu partinin gençlik kollarıyla baş edebilecek başka bir gençlik kolu olmadığını belirtti.

    Milletvekili adaylarıyla birlikte 26 ve 27 Mart'ta toplantı düzenleyeceğini anlatan Pamokuğlu, daha sonra 12 Haziran'a kadar il il Türkiye'yi dolaşacağını söyledi.

    ''İttifak lafını duyuyorsunuz. İttifak lafı güçsüz olanların bir arayışıdır. Bizle alakası yok'' diyen Pamukoğlu, 5 Nisan'da Yüksek Seçim Kuruluna dosyaları teslim edeceğini, bu tarihten sonra da Trakya ve bütün Anadolu'yu gezeceğini ifade etti.

    Pamukoğlu, bütün seçim broşür ve kitapçıklarının hazır olduğunu anlatarak, ''Hazineden verilecek paralarla meydanlara çıkacaklar. Halkın hali ortadayken o para haram paradır. Bizdeki kadro onlarda yok. Bizdeki milletvekili adaylarından o yörenin çocuğu olması, halktan biri ve temiz biri olması özelliklerini arıyoruz. Biz, her bürokratın kapısında bekleyen bir parti değiliz. Halk varsa HEPAR da var'' şeklinde konuştu.




    Pamukoğlu: İttifak güçsüz olanların arayışı Yorumları