Bağımsız milletvekilleri aday olmuyor!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (11:38)   Son Mesaj: 03-22-2011 (11:38)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    03-22-2011

    Bağımsız milletvekilleri aday olmuyor!

    Bağımsız milletvekilleri aday olmuyor!


    Meclis’in bağımsız milletvekillerinin büyük bir bölümü 12 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olmayı düşünmezken, bir bölümü de henüz karar vermediğini ifade etti.

    Meclis"in bağımsız milletvekillerinin büyük bir bölümü 12 Haziran"da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olmayı düşünmüyor. Aday olmayacaklar arasında eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, İlhan Kesici, Eşref Erdem, Sebahattin Cevheri yer alıyor.
    Meclis"te 7 bağımsız milletvekili bulunuyor. Bağımsız vekillerin bir bölümü aday olmayı düşünmezken bir bölümü de henüz karar vermediğini ifade etti.

    -MESUT YILMAZ ADAY OLMAYACAK-

    Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, 12 Haziran"da yapılacak milletvekili seçimleri için aday olmayacak.

    Adaylığı düşünmediğini yakın çevresine açıklayan Mesut Yılmaz"ın milletvekili adaylığı için başvuruda bulunmayacağı ifade edildi.

    Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, bir süre önce DP"den istifa ederek, bağımsız milletvekili olarak devam etme kararı almıştı.

    -ADAY OLMAYAN KESİCİ YENİ BİR SİYASİ OLUŞUM İÇİN ÇALIŞIYOR-

    ANKA"nın sorularını yanıtlayan İstanbul Bağımsız Milletvekili İlhan Kesici, aday olmayacağını açıkladı. Yeni bir siyasi oluşum için çalıştıklarını ve 13 Haziranı beklediklerini vurgulayan Kesici, "13 Haziranı bekliyorum. Seçimlerden sonra yeni bir siyasi pozisyon alacağım. Yeni Türkiye, yeni merkez sağ" dedi.

    -ERDEM, CEVHERİ DE ADAY DEĞİL-

    Edinilen bilgiye göre Ankara Bağımsız Milletvekili Eşref Erdem"de aday olmayacak.

    ANKA"ya konuşan Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Sebahattin Cevheri, aday olmayacağını açıklarken, "Hiçbir gerekçe yok. Emekli olacağım" dedi.

    -KARARSIZ BAĞIMSIZLAR-

    ANKA"nın sorularını yanıtlayan Elazığ Bağımsız Milletvekili Feyzi İşbaşaran henüz karar vermediğini belirterek, "11 Nisana kadar daha vaktim var. Şu an kararım yok" demekle yetindi.

    ANKA"ya konuşan Manisa Bağımsız Milletvekili Erdoğan Yetenç, "Henüz karar vermedim" derken İzmir Bağımsız Milletvekili Recai Birgün"de, "Henüz karar vermedim" dedi.(




    Bağımsız milletvekilleri aday olmuyor! Yorumları