Çobanoğlu: Ülkücülerin adresi MHP   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (12:34)   Son Mesaj: 03-22-2011 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 591  

    03-22-2011

    Çobanoğlu: Ülkücülerin adresi MHP

    Çobanoğlu: Ülkücülerin adresi MHP


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, ülkücülerin adresinin MHP olduğunu belirterek, ''Kendilerini bağımsız ülkücü olarak nitelendirenlerin oyunlarına gelmeyeceğiz'' dedi.

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Ülkü Ocağı Dergisi Temsilciliğinin yeni bürosunun açılışı dolayısıyla tören yapıldı.
    Çobanoğlu, açılış töreninde, Türk-İslam ülküsünün gençlere öğretildiği, vatan ve millet aşkının temellerinin atıldığı yerler olan ocakların kendileri için önemli olduğunu söyledi.

    Daha sonra yaklaşık üç yıldır Gediz Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten İbrahim Özyurt, görevini Kemal Yürür'e devretti.

    Daha sonra MHP Gediz İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda, partisinin Kütahya teşkilatlarının yöneticilerine hitap eden Çobanoğlu, seçimin ülke için bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Kamuoyuna ilan ettikleri seçim beyannamesinin vatandaşlara çok iyi anlatılması gerektiğini belirten Çobanoğlu, şöyle devam etti:

    ''Bütün vatandaşlarımızın hayatını yaşanılır hale getirecek gerçekçi projeler, Milliyetçi Hareketin projeleridir. İlk ve en kapsamlı seçim beyannamesini hazırlayan teşkilatımız dışında gerçek anlamda ülke menfaatini savunan bir çalışma sergilenememiştir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenler MHP'siz senaryolar yazmaya başlamışlardır. Tek korkusu MHP olan AKP hükümeti, bunun çalışmalarına hız vererek milliyetçi kadrolara saldırmaktadır. Bu oyunu bozmak sizin elinizdedir. Ülkücülerin adresi MHP'dir. Kendilerini bağımsız ülkücü olarak nitelendirenlerin oyunlarına gelmeyeceğiz.''

    Çobanoğlu, seçim beyannamesinde belirttikleri gibi iktidara gelmeleri halinde çiftçinin, ürününü ekerken kaç liraya satacağını bileceğini, mazot, gübre, yem, ilaç ve tohumdan ÖTV'yi kaldıracaklarını söyledi.

    Emeklilere her yıl eylül ayında kışa hazırlık yardımı olarak bir maaş tutarında ödeme yapılacağını dile getiren Çobanoğlu, şöyle konuştu:

    ''Asgari ücret bu yıl itibarıyla net 825 lira olacak, 4-B ve 4-C'li işçimize kadro verilecek. Her yıl 700 bin istihdam sağlanacak. Muhtarlarımıza en az asgari ücret tutarında maaş ödenecek. Engellilerimize öncelikli iş verilecek, güvenlik güçlerimiz de güvenlik tazminatı alacak. Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 'Hilal Kart' ismiyle harcama kartı verilecek. Sulama ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrik tarifesi farklılaştırılarak çiftçimize daha ucuz elektrik temin edilecek. Esnaf ve sanatkarlardan emeklilik döneminde faaliyet gösterenlerin destek primi kesintisi tamamen kalkacak. Öğrenim kredisi geri ödemesi iş bulana kadar ertelenecek. Üniversite giriş sınavı ve milletvekilliği dokunulmazlığı tamamen kalkacak.''




    Çobanoğlu: Ülkücülerin adresi MHP Yorumları