Tatlıses saldırısında 4 kişi tutuklandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-21-2011 (20:57)   Son Mesaj: 03-21-2011 (20:57)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    03-21-2011

    Tatlıses saldırısında 4 kişi tutuklandı

    Tatlıses saldırısında 4 kişi tutuklandı


    İbrahim Tatlıses’e yapılan silahlı saldırıyla da bağlantısı olduğu belirtilen terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında adliyeye getirilen 9 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

    Terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan biri avukat 9 zanlıdan 5'i tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Hakim karşısına çıkan şüpheliler Bülent Altun, Abdulvahap İş, Nihat Şimşek ve avukat Ruhşen Mahmutoğlu terör örgütüne üye olmaktan tutuklandı. Emin Birdal ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    İstanbul"da sansasyonel eylem hazırlığında oldukları ileri sürülen şüphelilerin yaklaşık bir yıldır takip altında oldukları ifade edildi. Tatlıses saldırısından sonra zanlıların bu olayla bağlantısının da tespit edildiği kaydedildi. Bu bağlantı nedeniyle operasyonun planlanandan erkene alındığı ve şahısların gözaltına alındığı belirtildi.




    Tatlıses saldırısında 4 kişi tutuklandı Yorumları