Oğluna siper oldu hayatını kaybetti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-21-2011 (20:38)   Son Mesaj: 03-21-2011 (20:38)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    03-21-2011

    Oğluna siper oldu hayatını kaybetti

    Oğluna siper oldu hayatını kaybetti


    Adana'da, aralarında husumet bulunan kişi tarafından tüfekle öldürülen muhasebecinin, yaralanan oğluna siper olduğu sırada vurulduğu belirtildi.

    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Meydan Mahallesi 39037 Sokak'ta, Mustafa Reşmen tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen muhasebeci Bayram Şahin'in cenazesi Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.
    İki gün önce fıtık ameliyatı geçirdiği için yatağından kalkamayan Bayram Şahin'in eşi Sevim Şahin, dün oğlu Veli'nin küçük kardeşiyle bir düğüne gittiğini söyledi.

    Şahin, 3 kişinin oğlunu düğünden alıp götürdüğünü, daha sonra vurulduğu haberinin geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

    ''Küçük oğlum, tanımadığı 3 kişinin ağabeyini düğün yerinden çıkartıp götürdüğünü anlattı. Bir süre sonra da eve gelenler Bayram'a, (Veli'yi vurdular koş yetiş. Oğlun yaralandı) dedi. Bayram, hemen toparlanıp dışarı çıktı. Olay yerine gittiğinde ise oğlum Veli ayağından vurulmuş halde kanlar içinde yatıyormuş. Bu sırada Bayram'a da ateş etmişler.

    Komşumuz olan Mustafa Reşmen, geçen yıl Veli ile tartışmış ve birbirlerini bıçaklamışlardı. Veli, 6 ay cezaevinde yatıp çıktı. Mustafa Reşmen ise cezaevine girmedi. Üstelik ailesi bizden 2 bin lira 'kan parası' istedi. Biz vermeyince tehdit ettiler. Kocamın öldürülmesi tamamen bir planın parçası. Önce oğlumu vurup yaraladılar, sonra da kocamın gelmesini beklediler.''

    Öte yandan yapılan soruşturmada, Bayram Şahin'in yaralanan oğluna ikinci kez ateş edildiği sırada siper olduğu ve arkasından vurulduğu belirlendi.

    Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Veli Şahin'in, babasının ölümünden haberi olmadığı öğrenildi.

    Olaydan sonra yakalanan Mustafa Reşmen'in sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildiği bildirildi.




    Oğluna siper oldu hayatını kaybetti Yorumları