Songül bebek ikinci kez defnedildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-21-2011 (20:08)   Son Mesaj: 03-21-2011 (20:08)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    03-21-2011

    Songül bebek ikinci kez defnedildi

    Songül bebek ikinci kez defnedildi


    Muğla’nın Fethiye ilçesinde önceki gün savcının talimatı ile otopsi için mezarı açılan 2,5 aylık Songül bebek, bugün yeniden toprağa verildi.

    Muğla"nın Fethiye ilçesinde önceki gün savcının talimatı ile otopsi için mezarı açılan 2,5 aylık Songül bebek, bugün yeniden toprağa verildi. Açlıktan öldüğü iddia edilen bebeğin cenazesine babası ve bir yakını katıldı.
    Fethiye"nin Kemer Beldesi Seydiler Köyü Toplar Mahallesi'nde nikahsız olarak yaşayan O.S.(43) ve S.Ü. çiftinin 2.5 aylık bebekleri iki gün önce hayatını kaybetti. Ailesi maddi imkansızlıklar yüzünden henüz kimliğini dahi çıkartamadıkları Songül isimli bebeği Seydiler köyünde bulunan Şehit Gürcan Akan Mezarlığı"na defnetti. Bir görgü tanığının ihbarı ile Fethiye Cumhuriyet Savcılığı, doktor raporu ve defin işlemleriyle ilgili izinleri olmayan Songül bebeğin mezarının açılmasına karar verdi.

    Dün jandarma eşliğinde mezarı açılan ve otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu"na gönderilen Songül bebeğin cenazesi bugün ailesine teslim edildi. Ailenin maddi yetersizlikten dolayı bir barakada kaldığı ve aç olduğu için öldüğü iddia edilen bebek bugün toprağa verildi. 2,5 aylık Songül bebeğin cenazesini sadece 2 kişi defnetti.

    Baba O.S. ve bir yakını küçük Songül"ü ikinci kez toprağa verirken, babanın öfkeli olduğu gözlendi. Küçük kızının mezarı başında dua eden baba O.S., olayı görüntülemeye çalışan gazetecilere çıkışarak görüntü almamalarını istedi.




    Songül bebek ikinci kez defnedildi Yorumları