Annesinin sevgilisini böyle öldürdü / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-21-2011 (17:07)   Son Mesaj: 03-21-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 1022  

    03-21-2011

    Annesinin sevgilisini böyle öldürdü / VİDEO

    Annesinin sevgilisini böyle öldürdü / VİDEO


    Adana'da bir kişi annesine aşk mesajı gönderen kişiyi bir benzin istasyonunda yedi yerinden bıçaklayarak öldürdü. Bıçaklama anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniya saniye görüntülendi.



    Adana'da bir kişinin annesine aşk mesajı gönderen kişiye, annesinin telefonundan mesaj atıp buluştuktan sonra 7 yerinden bıçaklaması bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniya saniye görüntülendi.
    Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Seyhan Uygulama Hastanesinin yemekhanesinde çalışan Mehmet Kara (35), kendisi gibi yemekhanede çalışan Hülya C.'ye akşam aşk mesajı attı. Ancak Mehmet Kara'nın attığı mesajı Hülya C.'nin yerine oğlu Davut Ali C. (18) okudu. Bunun üzerine sinirlenen Davut Ali C. annesinin mesajından Mehmet Kara'ya "Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda buluşalım" diye mesaj gönderdi.

    Bunun üzerine evde 10 yaşındaki oğluna ders çalıştıran Kara dersi bırakarak buluşma yerine gitti. Davut Ali C. arkadaşları C. B. (17) ve İ.B. (17) ile birlikte parkta beklemeye devam etti. Kara parka geldiğinde Hülya C. yerine oğlunu ve arkadaşlarını gördü. Kara bunun üzerine Telli Dere Caddesi'nden Kıyıboyuna doğru kaçmaya başladı. Arkadaşlarıyla birlikte Davut Ali C.'de kovaladı. Yaklaşık 1 kilometrelik bir kovalamacının ardından Davut Ali C. Kara'yı yakalayarak kalbinden ve vücudunun değişik yerlerinden bıçaklayarak arkadaşlarıyla birlikte kaçtı.

    Kara, olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kara'nın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bugün ailesi tarafından alınan Kara, Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Davut Ali C. ve arkadaşlarını yakaladı.

    Adana'da yol ortasında işlenen cinayet, bir petrol istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.







    Annesinin sevgilisini böyle öldürdü / VİDEO Yorumları