15 ülkeden gelip Adana'dan dünyaya seslendiler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-21-2011 (15:54)   Son Mesaj: 03-21-2011 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    03-21-2011

    15 ülkeden gelip Adana'dan dünyaya seslendiler

    15 ülkeden gelip Adana'dan dünyaya seslendiler


    AIESEC Adana ile Gündoğdu Koleji’nin ortak düzenlediği ve 15 ülkenin üniversite öğrencilerinin katıldığı “Global Village” projesiyle dünya Adana’yı tanıdı.

    Projede yer alan Japonya için yaşadığı felaketten ötürü bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.AIESEC Adana Başkanı Tolgahan Ermergen, Vali Atış ve Gündoğdu Koleji Kurucusu Yunus Gündoğdu"ya teşekkür plaketi verdi.
    M1 Tepe alış-veriş merkezinde öğrencilerin standlar kurup, dans ederek ve şarkılar söyleyerek ülkelerini tanıttığı etkinliğe Adana Valisi İlhan Atış da katıldı.

    Vali Atış, Adana"nın tanıtımına katkıda bulunan projede emeği geçen AIESEC, Gündoğdu Koleji ve tüm öğrencileri tebrik etti. İlhan Atış, "Çok güzel bir organizasyon. Hem kültürler arası işbirliği hem de kentimizin tanıtımı yapılıyor. Öğrencilerin bu tür etkinliklerle kardeşliklerini pekiştirmesi daha barışçıl bir dünyanın yaratılmasına katkı sağlayacaktır. Bu projeyi Adana"da yapan AIESEC"e ve Gündoğdu Koleji yetkililerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

    Gündoğdu Koleji Öğrenci Meclisi Başkan Yardımcısı Odelli Kartarı, etkinlikte Vali Atış"a standlarda tercümanlık yaparak eşlik etti.

    Vali İlhan atış, geçtiğimiz günlerde Tsunami ve deprem faciası yaşayan Japonya standına özel ilgi göstererek Japon öğrencilerle sohbet etti. Vali Atış, "Türk ulusu olarak acınızı paylaşıyoruz. İnşallah bir daha böyle felaketler yaşamazsınız. Burada olmanızdan dolayı son derece memnunuz." Açıklamasını yaptı.

    Etkinliğe Türkiye, Çin, Bulgaristan, Litvanya, Japonya, Pakistan, Afganistan, Hong Kong, Tayvan, Rusya, Polonya, Kolombiya, Fas, Tunus ve Fildişi Sahilleri katıldı.




    15 ülkeden gelip Adana'dan dünyaya seslendiler Yorumları