Bir yaşındaki bebeği ile intihar etmek istedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-21-2011 (15:08)   Son Mesaj: 03-21-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 647  

    03-21-2011

    Bir yaşındaki bebeği ile intihar etmek istedi

    Bir yaşındaki bebeği ile intihar etmek istedi


    Eşiyle problem yaşayan kadın 1 yaşındaki bebeği ile inşaata çıkıp intihar etmek istedi.

    Konya"nın Seydişehir ilçesinde bir kadın, eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek eşiyle yaşadığı problemler nedeniyle bir inşaatın 6 katına çıkarak intihar etmek istedi.
    İntihar etmek isteyen kadın ve bebeğini Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyon ile kurtarılarak bebeği ile birlikte aşağı indirildi.

    Edinilen bilgiye göre, Seyitharun Bulvarı Ali Bilir Petrol karşısında bulunan bir inşaatın 6. katına çıkan M.Ç (25) isimli genç kadın 1 yaşındaki bebeği T.Ç"yi de yanına alarak eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek intihar etmek istedi.

    Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken olay yerine itfaiye ve ambulans da istendi.

    Seydişehir Belediyesi, itfaiye ekipleri inşaat girişine branda açtı. M.Ç. İntihar etmek için çıktığı 6. Katın balkonuna çöktüğü sırada kurtararılarak aşağıya indirildi.

    M.Ç. bebeği T.Ç. ile birlikte Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

    ZEDHABER / KONYA




    Bir yaşındaki bebeği ile intihar etmek istedi Yorumları