Koşaner, İdil'in cenazesine katıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-21-2011 (14:54)   Son Mesaj: 03-21-2011 (14:54)    Cevap: 0    Gösterim: 664  

    03-21-2011

    Koşaner, İdil'in cenazesine katıldı

    Koşaner, İdil'in cenazesine katıldı


    Geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybeden Emekli Korgeneral Cengiz İdil için Kocatepe Cami'nde düzenlenen törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve Kuvvet Komutanları da katıldı.

    Emekli Korgeneral İdil için Kocatepe Cami'nde düzenlenen törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Ergenekon davası sanıklarından eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Ankara garnizonunda görevli subay ve astsubaylar ile yakınları katıldı.

    Kocatepe Cami'nde ayrıca Emekli Jandarma Albay Cemal Koray Gökçek ve Emekli Profesör Tabip Albay Celal Genç için cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazın ardından askeri tören düzenlendi. Cenaze töreni sırasında Orgeneral Koşaner ile Emekli Orgeneral Tolon'un biraraya gelmedikleri gözlendi.
    Düzenlenen törenin ardından Orgeneral Koşaner, Kocatepe Camii'nden ayrılırken, basın mensuplarının Libya'ya düzenlenen operasyonla ilgili sorularıyla karşılaştı. Orgeneral Koşaner, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.





    Koşaner, İdil'in cenazesine katıldı Yorumları