UFO, güvenlik görevlisini korkuttu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-21-2011 (13:54)   Son Mesaj: 03-21-2011 (13:54)    Cevap: 0    Gösterim: 588  

    03-21-2011

    UFO, güvenlik görevlisini korkuttu

    UFO, güvenlik görevlisini korkuttu


    Sivas'ın Suşehri ilçesinde, gece güvenlik kameralarına yansıyan bir görüntü, nöbet tutan bir güvenlik görevlisinin yüreğini ağzına getirdi.

    Sivas'ın Suşehri ilçesinde, gece saat 01.55 sıralarında DSİ 192. Şube Müdürlüğü Misafirhane'sinde bulunan güvenlik kameralarına tanımlanamayan bir cismin yansıması, güvenlik görevlisinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.
    Güvenlik odasında kameraları takip eden güvenlik görevlisi Beytullah Karabal'ın, 4 nolu kamera görüntülerinde gördüğü tanımlanamayan parlak bir cisim dikkatini çekti. Camdan güvenlik kamerasının olduğu bölüme bakan Beytullah Karabal, korkusundan cisme yaklaşamadı. Karabal'ın, sabah nöbet değişimini bıraktığı güvenlik görevlisi arkadaşı Hakan Erol da görüntüler üzerinden olayı anlattı.

    Hakan Erol, sabah nöbet değişimine geldiğinde görüntüleri izlediğinde şaşkınlığını gizleyemediğini belirterek, "Sabah görev teslimi için geldiğimde, gece görevli arkadaşım Beytullah Karabal, bana korku içerisinde güvenlik kamerasına gece saat 01.55 sıralarında takılan görüntüleri izletti. Ben de şaşkınlıkla görüntüleri izleyerek, bu tanımlanamayan parlak cisim üzerinde birçok yorum yaptım. Bir böceğe bile benzetmeye çalıştım, ancak gece aşırı yağmur yağışı ve rüzgar olması nedeniyle bu ihtimali ortadan kaldırdım.

    Çok dikkatlice görüntüleri izlediğimde, bu cismi bir UFO'ya benzettim ve görüntüleri dairedeki diğer çalışanlara da izlettim. Televizyonlardan bu tür UFO haberleri izlemiştim. Bu görüntülerde aynen bir UFO cismine benziyor. Kameranın sol üst köşesinden aşağıya doğru inen parlak cisim belli bir süre kamerada görüldükten sonra yere inerek, alttan olağan üstü bir parlaklık yansıtıyor. Yansımanın çevredeki kavak ağaçlarında da görülüyor. Bende UFO olduğu yönünde bir ibare oluşturdu" diye konuştu.

    Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tanımlanamayan cismin ekranın sol üst köşesinden geldiği görülüyor. Daha sonra değişik şekiller alarak, çevresine ışık saçıyor. Bu ışıkların çevredeki kavak ağaçlarına da yansıdığı görülüyor. Kaydedilen görüntülerde, daha sonra cismin aniden kaybolduğu görülüyor.







    UFO, güvenlik görevlisini korkuttu Yorumları