Çetin Doğan: Bizi de anlayın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-21-2011 (11:54)   Son Mesaj: 03-21-2011 (11:54)    Cevap: 0    Gösterim: 862  

    03-21-2011

    Çetin Doğan: Bizi de anlayın

    Çetin Doğan: Bizi de anlayın


    İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde devam eden davada Çetin Doğan söz aldı ve 'ne olduğu belli olmayan adamların attığı iftiralar yüzünden cami bombalamak gibi konularla suçlanıyoruz. Bizim nasıl bir durumda olduğumuzu anlayın' dedi.

    ''Balyoz Planı'' iddialarıyla ilgili olarak eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli orgeneral Halil İbrahim Fırtına, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli oramiral Özden Örnek ve eski 1. Ordu Komutanı emekli orgeneral Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu 161'i tutuklu 196 sanıklı davanın 18. duruşması başladı.
    İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde oluşturulan salonda yapılan duruşmaya, Halil İbrahim Fırtına, Özden Örnek ve Çetin Doğan'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 158 sanık ile tutuksuz yargılanan 24 sanık katıldı.

    Duruşmada, müdahil Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği Başkanı Rıdvan Kaya ve Hamza Türkmen'in avukatı Necip Kibar ile Abdurrahman Dilipak'ın avukatı Salih Dövücü de hazır bulundu.

    Duruşmada söz alan tutuklu sanık Çetin Doğan, avukatının cuma günkü savunmasını hatırlatarak, ''O şekilde yapılmasını ben istedim. Siz isminizin eksik yazılmasından rahatsız olmuşsunuz. Ancak bizi de anlayın. Biz bir yılı aşkın ne olduğu belli olmayan adamların attığı iftiralar yüzünden cami bombalamak gibi konularla suçlanıyoruz. Bizim nasıl bir durumda olduğumuzu anlayabilesiniz diye böyle bir savunma yaptık'' dedi.

    Duruşma, Çetin Doğan'ın avukatı Celal Ülgen'in savunmasıyla devam ediyor.




    Çetin Doğan: Bizi de anlayın Yorumları