İbrahim Tatlıses müzik dinlemeye başladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-21-2011 (11:54)   Son Mesaj: 03-21-2011 (11:54)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    03-21-2011

    İbrahim Tatlıses müzik dinlemeye başladı

    İbrahim Tatlıses müzik dinlemeye başladı


    Uğradığı silahlı saldırının ardından yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda tedavi altında bulunan İbrahim Tatlıses'in doktorları sanatçının durumunun iyiye gittiğini ve müzik dinletilmeye başlandığını söyledi.

    Acıbadem Maslak Hastanesi Başhehimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, 14 Mart 2011 Pazartesi gününden beri yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen sanatçı İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

    Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, sanatçının sağlık durumuna ilişkin "Sanatçı İbrahim Tatlıses'in yaralanmasının ve ameliyatının ardından bir hafta geçti. Bu süreçte tedavisini sürdüren ekip lideri Prof. Dr. İlhan Elmacı'nın verdiği bilgiye göre, hastanın durumu olumlu bir şekilde ilerlemektedir" bilgisini verdi.

    Çuhadaroğlu Tatlıses'in her geçen gün olumlu gelişme gösterdiğini sözlerine ekleyerek "Bugün yapılan kontrollerde de sürecin iyi yönde gittiği izlenmektedir. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren sayın Tatlıses'e bugün itibariyle müzik dinletilmeye başlanmıştır" dedi.




    İbrahim Tatlıses müzik dinlemeye başladı Yorumları