Koca CHP'den, eşi Ak Parti'den adayı olunca   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-20-2011 (18:38)   Son Mesaj: 03-20-2011 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 665  

    03-20-2011

    Koca CHP'den, eşi Ak Parti'den adayı olunca

    Koca CHP'den, eşi Ak Parti'den adayı olunca


    İzmir'de yaşayan 22 yıllık çiftin arası milletvekilliği adaylığı için açıldı. Kamber Atasoy, CHP’nin aday adayı olurken, aynı gün eşi Nezaket Atasoy, Ak Parti’den aday adaylığı için başvurunca çift boşanmayı düşünmeye başladı.

    Banu Şen'in haberi
    Kamber Atasoy, Aydın"da CHP"nin aday adayı olurken, aynı gün eşi Nezaket Atasoy, İzmir"de Ak Parti"den aday adaylığı için başvuruda bulundu.

    Kamber Atasoy, "Kararına saygı duyuyorum ama asla kabul etmiyorum. Doğru bulmuyorum. Siyaset yapacaksa bunun yerinin CHP olduğuna inanıyorum. İlk boşanan da biz olmayacağız, son da. Henüz verebildiğimiz bir karar değil. En çok üzen bunu gazetecilerden öğrenmem oldu. Bir aydır aday adayı olarak koşturuyorum. Benimle paylaşabilirdi" dedi.



    "Kararım değişmez"

    Nezaket Atasoy ise, adaylıktan vazgeçmeme konusunda kararlı olduğunu belirterek, "Durmak yok yola devam. Hizmet etme isteğime en uygun yerin Ak Parti olduğu inancındayım. Eşimin CHP"de aday adayı olduğunu sonradan öğrendim. Aramızda görüş ayrılığı çıktı. Hiçbir şey kararımı değiştiremez. Herkesin birbirinin görüşüne saygı duyması gerekir. Şu an görüşmüyoruz, soğukluk girdi. Çocuklarımız için biraraya geliyoruz. Eşimin maddi desteğine de ihtiyacım yok. Üzerine gideceğim" diye konuştu.

    MİLLİYET




    Koca CHP'den, eşi Ak Parti'den adayı olunca Yorumları