Fatih Erbakan: Bizim inananlarımız var   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-20-2011 (17:36)   Son Mesaj: 03-20-2011 (17:36)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    03-20-2011

    Fatih Erbakan: Bizim inananlarımız var

    Fatih Erbakan: Bizim inananlarımız var


    Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan'ın İslam dünyası içinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Türkiye'den kilometrelerce uzakta bir Sudanlının babasını tanıyarak Milli Görüş hareketini savunduğunu söyledi.

    Saadet Partisi (SP) Düzce İl Divan Toplantısı, Düzce Kızılay toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya ilçe teşkilat başkanları, partililer ve Saadet Partisi kurucusu Rahmetli Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan da katıldı.
    Fatih Erbakan, salona girişte partililer tarafından 'Mücahit Erbakan' sloganları ile karşılandı. Fatih Erbakan'ın gelişi ile birlikte faaliyet raporlarının okunmasına ara verilerek, Fatih Erbakan kürsüye davet edildi. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan'ın İslam dünyası içinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Türkiye'den kilometrelerce uzakta bir Sudanlının babasını tanıyarak Milli Görüş hareketini savunduğunu söyledi. Fatih Erbakan, "İşte bizim inananlarımız var, diğer partilerin seçmenleri var." diye konuştu.

    AK Parti Hükümetini de eleştiren Fatih Erbakan, AK Parti'nin iktidara gelirken verdiği sözlerden hiç birini yerinde getirmediğini iddia ederek, "Yoksulluğu ortadan kaldıracaklarını söylediler ama sadece seçim yatırımı olarak yaptıkları kömür yardımından yoksulluğun ortadan kalkıp kalkmadığını anlayabilirsiniz. AK Parti hükümeti 2 milyon ton kömür dağıttı. Milli gelir 10 bin dolar seviyelerinde diyorlar ama onların dolar milyarderleri çoğaldığı için onların üzerinden milli gelir hesapladıklarından milli gelir 10 bin dolar gibi görünüyor. Oysa bizim insanlarımız günlük 7-8 liraya geçinmeye çalışıyor. Bizim bir yıllık koalisyon iktidarımızda yaptıklarımız onların 10 yılına bedel." ifadelerini kullandı.




    Fatih Erbakan: Bizim inananlarımız var Yorumları