Öcalan'dan 'Şivan Perver ajan' iması   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-20-2011 (09:58)   Son Mesaj: 03-20-2011 (09:58)    Cevap: 0    Gösterim: 544  

    03-20-2011

    Öcalan'dan 'Şivan Perver ajan' iması

    Öcalan'dan 'Şivan Perver ajan' iması


    Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın avukatları ile 11 Mart’ta görüşemesinden tartışılacak notlar çıktı. Şivan Perver’e ağır yanıt veren Öcalan’dan, Şivan’ın uzun yıllardır uluslararası güçler tarafından kullanıldığını öne sürdü.

    Namık Durukan'ın haberi
    Terör örgütü PKK"ya yönelik sert eleştirileri nedeniyle tehdit edildiği gerekçesiyle Avrupa"da polis tarafından korumaya alınan ve Türkiye"ye gelmesi için hükümet tarafından uzun bir süredir iknaya çalışılan Kürtlerin ünlü ozanı Şivan Perwer"e ağır yanıt veren Öcalan"dan, Şivan"ın uzun yıllardır uluslararası güçler tarafından kullanıldığını öne sürdü.

    Topyekün savaş çıkar

    İmralı"da devlet görevlileri ile görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Öcalan, "Uzlaşırsak umut var diyeceğim; olmazsa ben yokum diyeceğim. İşte KCK mi devreye girer, başka bir şey falan mı devreye girer bilemem. Çözüm gelişmezse topyekün savaş gelişir, topyekün savaşa karşı topyekün savunma yaparlar" ifadelerini kullandı.

    MİLLİYET




    Öcalan'dan 'Şivan Perver ajan' iması Yorumları