Saadet Partililer Erbakan’ı unutmuyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-19-2011 (19:36)   Son Mesaj: 03-19-2011 (19:36)    Cevap: 0    Gösterim: 614  

    03-19-2011

    Saadet Partililer Erbakan’ı unutmuyor

    Saadet Partililer Erbakan’ı unutmuyor


    Saadet Partisi(SP) üyeleri, merhum genel başkanları Necmettin Erbakan için 'Ahde Vefa' programı düzenledi.

    Altınpark, Anfa Konferans Salonu'nda düzenlenen program da Necmettin Erbakan anıldı. Programa büyük ilgi gösterildi. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Erbakan'ın bir nezaket insanı olduğunu kaydetti. İrade ve kararlılığın sembolü olduğunu söyledi. Onun asla karamsarlığa ve ümitsizliğe kapılmadığını ifade etti. Onun hedeflerinin olduğunu o hedefler yönünde kendilerinin gideceğini dile getirdi. İktidara geldiklerinde, zorunlu eğitimi yeniden düzenleyerek 4+4+3 sistemini uygulayacaklarını belirtti.

    İmam hatiplerin orta kısımlarını yeniden açacaklarını, kuran kurslarını yeniden faaliyete geçireceklerini kaydetti. Son yıllarda milletimizin kendi öz tarihinden koptuğuna dikkati çeken Kamalak, eğitimde seçmeli dilin Osmanlıca olmasını sağlayacaklarını ifade etti. Erbakan zamanında uygulanan memura, işçiye, emekliye yüzde 50 zam uygulamasını tekrar yapacaklarını kaydetti. Saadet iktidarında herkesin doğumundan ölümüne kadar sigortalı olacağını ifade eden Kamalak, Nüfus cüzdanlarının sağlık sigortası yerine geçeceğini kaydetti. Okuyan öğrenciler için de eğitimin parasız olacağını, Üniversite harçlarının kalkacağını kaydetti.




    Saadet Partililer Erbakan’ı unutmuyor Yorumları