Define avcısı tarihi surda yakalandı / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-19-2011 (19:07)   Son Mesaj: 03-19-2011 (19:07)    Cevap: 0    Gösterim: 780  

    03-19-2011

    Define avcısı tarihi surda yakalandı / VİDEO

    Define avcısı tarihi surda yakalandı / VİDEO


    Zeytinburnu Belgradkapı’da surlara çıkarak kazı yapmaya çalışan bir kişi polis tarafından yakalandı.



    Zeytinburnu Belgradkapı"da surlara çıkarak kazı yapmaya çalışan bir kişi polis tarafından yakalandı. Şahıs, define aramak için kazı yaptığını inkar ederek, "Ben oraya arada bir yatmaya çıkıyorum" diye kendini savundu.

    Belgradkapı"da surlarda kazı yapıldığını gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Polis söz konusu adrese gelerek araştırma yaptı. Polisin seslenmelerine surlardan cevap gelmedi.

    Surlara dayanmış bir merdiven gören polis, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Polis, itfaiyenin merdiveni ile surlara çıkarken, kazı yapan şahıs göründü. İtfaiye merdiveni ile inmeyi reddeden şahıs, kendi imkânları ile surdan indi. Polis tarafından kelepçelenerek araca alınan şahsın isminin Harun Altın olduğu öğrenildi. Altın, kazı yapmadığını iddia etti. "Ben haftada birkaç gün buraya çıkar uyurum. Sura çıkmak yasak mı?" diye kendini savundu. Polis surlarda araştırma yapıp, halat, eldiven ve kazı yapmak için kullanılan aletleri bulunca da, "Onlar oraya daha önce konmuş" dedi.

    Altın, polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kazıda kullanılan aletlere de el kondu.




    Define avcısı tarihi surda yakalandı / VİDEO Yorumları