Nevruz kutlamalarında Apo posteri açıldı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-19-2011 (17:54)   Son Mesaj: 03-19-2011 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 685  

    03-19-2011

    Nevruz kutlamalarında Apo posteri açıldı!

    Nevruz kutlamalarında Apo posteri açıldı!


    Mersin, Tarsus'da Barış ve Demokrasi Partisi tarafından düzenlenen Nevruz şöleni coşkuyla kutlandı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı şölende terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterleri ile PKK bayrakları açıldı.



    Abdullah Öcalan lehine atılan sloganlar eşliğinde halaylar çeken kalabalık zafer işaretleri yaptı. Şölenin yapıldığı alanda geniş güvenlik önlemleri alan Polis ekipleri alana girenleri tek tek aradı.

    Polis ekipleri alan içerisinde bayanlara sarı, yeşil, beyaz ve renkli puşiler dağıttı. Puşi dağıtımına özellikle bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca alan dışında da yine polis ekipleri çocuklara çikolata dağıttı. Çikolata dağıtımında ise çocuklar birbirleriyle yarıştı.

    Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy Nevruz alanındaki halkla samimi diyoloğu ve çocuklara özel ilgi göstermesi Nevruz şölenine gelen vatandaşların takdirini kazandı. Öte yandan şölen başladıktan sonra alanda halay çeken kalabalık, teröristbaşı Abdullah Öcalan posterleri ve PKK bayrakları açarak, terör örgütü lehine sloganlar attı. Kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde alanı terk etti.




    Nevruz kutlamalarında Apo posteri açıldı! Yorumları