Bakan Günay: Tatlıses'e saldırı çok feci   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-19-2011 (11:37)   Son Mesaj: 03-19-2011 (11:37)    Cevap: 0    Gösterim: 504  

    03-19-2011

    Bakan Günay: Tatlıses'e saldırı çok feci

    Bakan Günay: Tatlıses'e saldırı çok feci


    Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, sanatçı İbrahim Tatlıses'in çok feci bir saldırıya uğradığını belirterek, ''Bir insana, bir değerli sanatçıya karşı olması çok feci. Bu, felaketi daha da artırıyor'' dedi.

    Günay, Tatlıses'in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesine gelerek, Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'ndan sanatçının durumu hakkında bilgi aldı.
    Bakan Günay, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tatlıses'e yapılan saldırının ardından yakınlarından ve ailesinden bilgi aldığını söyledi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yurt dışında ve Çanakkale'de bulunduğunu, saldırıdan sonra ilk defa İstanbul'a geldiğini belirten Günay, şöyle konuştu:

    ''Hemen hastaneye geldim. Çok feci bir saldırı. Bir insana, bir değerli sanatçıya karşı olması çok feci. Bu, felaketi daha da artırıyor ama bugün güzel haberler aldım. Başhekim arkadaşımız çok iyi bir ekiple ilgilendiklerini ve sağlık durumunun çok iyiye gittiğini söyledi. Bu ümit verici güzel bir gelişmedir. Geçmiş olsun dileklerimi yineliyorum. İbrahim Tatlıses, benim değer verdiğim, çok sevdiğim bir arkadaşım ve çok değerli bir sanatçıdır. Türkiye'den, Ortadoğu'dan Avrupa içlerine kadar çok geniş bir kitlede seveni, kendisini beğeniyle dinleyenler vardır. Herkese geçmiş olsun diyorum. Sanırım bu kötü saldırının olumsuz izlerini fazla gecikmeden atlatacağız.''

    Bir gazetecinin ''Tatlıses'i gördünüz mü'' sorusu üzerine Bakan Günay, ''Evet gördüm. Kendisi uyuyordu. Uyandırmak istemedim. Çünkü sabah saatlerinde biraz uykuya daldığını söylediler. Ancak başhekimden çok güzel bilgiler aldım. İnşallah önümüzdeki günlerde iyi sonuçları hep birlikte görürüz'' dedi.




    Bakan Günay: Tatlıses'e saldırı çok feci Yorumları