Kılıçdaroğlu da bu kez oy verebilecek!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-19-2011 (03:34)   Son Mesaj: 03-19-2011 (03:34)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    03-19-2011

    Kılıçdaroğlu da bu kez oy verebilecek!

    Kılıçdaroğlu da bu kez oy verebilecek!


    Seçmen kaydı bulunamadığı için geçtiğimiz yıl 12 Eylül referandumunda oy kullanamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez oy kullanabilecek.

    Seçmen listeleri dün askıya çıkarken Kılıçdaroğlu'nun adının listede yer aldığı görüldü. Ankara Çukurambar Mahalle Muhtarlığı'na seçmen kaydını yaptıran CHP lideri, milletvekili olduğu için istediği ilde oyunu kullanabilecek. Kılıçdaroğlu ile birlikte eşi Selvi ve oğlu Kerem'in de listede ismi yer alıyor.

    CHP'den sabah saatlerinde arandığını ve listede Kılıçdaroğlu'nun adının bulunup bulunmadığının sorulduğunu anlatan Mahalle Muhtarı Mehmet İhsan Gülbudak, "Herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı soruldu. Ben de olmadığını belirttim. Sayın Kılıçdaroğlu eğer evinde olursa Arjantin İlköğretim Okulu'nda oy kullanacak. Ankara dışında olursa kendisi milletvekili olduğu için 81 ilin herhangi birinde oyunu kullanabilecek.'' dedi.




    Kılıçdaroğlu da bu kez oy verebilecek! Yorumları