Uçmak ve 11 zanlı sağlık kontrolünden geçirildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-18-2011 (23:06)   Son Mesaj: 03-18-2011 (23:06)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    03-18-2011

    Uçmak ve 11 zanlı sağlık kontrolünden geçirildi

    Uçmak ve 11 zanlı sağlık kontrolünden geçirildi


    İbrahim Tatlıses’e yönelik silahlı saldırının zanlıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

    Abdullah Uçmak"ın gözaltına alındığı günkü eşofmanlarıyla hastaneye gelmesi dikkat çekti. Sağlık kontrolü öncesi hastanede geniş güvenlik önlemleri alındı.
    Zanlılar hastaneye getirilmeden önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nin acil servisinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Acil olmayan hasta ve hasta yakınları içeri alınmadı. Abdullah Uçmak ile birlikte 4 kişi polis minibüsü ile, diğer zanlılar ise çevik kuvvet polisine ait otobüsle hastaneye getirildi. Uçmak ve diğer zanlılar acil servise alınarak sağlık kontrolünden geçirildi. Yaklaşık 15 dakika hastanede bekleyen zanlılar tekrar araçlara bindirilerek Organize Suçlarla Mücadele Şubesi"ne götürüldü.

    Abdullah Uçmak"ın gözaltına alındığı gün üzerinde bulunan eşofmanlarla hastaneye gelmesi dikkat çekti. Uçmak kendisine yöneltilen sorulara da cevap vermedi.




    Uçmak ve 11 zanlı sağlık kontrolünden geçirildi Yorumları