Harun Topalcı, Ordu'dan aday adayı oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-18-2011 (19:37)   Son Mesaj: 03-18-2011 (19:37)    Cevap: 0    Gösterim: 637  

    03-18-2011

    Harun Topalcı, Ordu'dan aday adayı oldu

    Harun Topalcı, Ordu'dan aday adayı oldu


    Ensar Avicenna Hastaneler Grubu’nun ortaklarından Kumrulu işadamı Harun Topalcı, Ak Parti Ordu Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Topalcı, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den Ordu belediye başkanı aday adayı olmuştu.

    Ensar Avicenna Hastaneler Grubu"nun ortaklarından işadamı Harun Topalcı, Ak Parti Ordu Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Topalcı, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti"den Ordu belediye başkanlığı aday adayı olmuştu.
    Harun Topalcı Kimdir?

    Harun Topalcı 1971 yılında Ordu"da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun oldu. Üniversiteye gelmeden önce Ordu"da Refah Partisi gençlik kollarında göreve başlayan Topalcı, üniversite yıllarında dönemin Refah Partisi İstanbul il başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışarak İstanbul gençlik kollarında görev aldı. Üniversite mezuniyeti sonrası da Refah Partisi il başkanlığında çalışmaya başladı.

    Recep Tayyip Erdoğan"ın belediye başkanı seçilmesinden sonra da Ekrem Erdem, Mehmet Ali Şahin, Mustafa Ataş ve Hayati Yazıcı gibi siyasilerle yakın çalışma ekibi içerisinde yer aldı. 1995 yılında evlenen Topalcı"nın eşi de Refah Partisi İstanbul kadın kollarında il yönetim kurulu üyeliği yaptı. 1996 yılında Ensar Avicenna Hastaneler Grubu"nun kurucular kurulunda yer aldı. Bu dönem içerisinde gruba bağlı Gültepe Ensar Hastanesi genel müdürlüğü görevini de yürüttü.

    2001 yılında AK Parti üyeliği ile siyasi hayatına devam ederken 2003 yılında AK Parti siyaset akademisini bitirdi. İstanbul"da faaliyet gösteren Ordulular Birliği Hizmet Vakfı mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelikleri ile beraber Ordu Dernekleri Genel Merkezi"nde yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptı.

    Bunun yanı sıra uluslararası bir firmanın Türkiye koordinatör danışmanlığını yaptı. Hali hazırda Ensar Avicenna Hastaneler Grubu"nun ortağı olarak ticari hayatını devam ettirmektedir. En son 2009 yerel seçimlerinde AK Parti"den Ordu belediye başkanlığı aday adayı olan Topalcı, 12 Haziran 2011"de yapılacak genel seçimler için de Ordu"dan milletvekili aday adaylık sürecini başlattı. Evli ve iki çocuk babası.




    Harun Topalcı, Ordu'dan aday adayı oldu Yorumları