Kur'an kursu öğrencileri ödüllendirildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-18-2011 (18:54)   Son Mesaj: 03-18-2011 (18:54)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    03-18-2011

    Kur'an kursu öğrencileri ödüllendirildi

    Kur'an kursu öğrencileri ödüllendirildi


    Yozgat’ta İl Müftülüğü tarafından Çanakkale Zaferi'nin 96. yıl dönümü dolayısıyla Kur'an kursu öğrencileri arasında yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

    Yozgat"ta İl Müftülüğü tarafından Çanakkale Zaferi'nin 96. yıl dönümü dolayısıyla Kur'an kursu öğrencileri arasında yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
    Yozgat İl Müftülüğü'nde düzenlenen ödül töreninde İl Müftüsü Nuh Korkmaz, derece giren öğrencilere içinde para olan zarflar takdim ederken, diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

    Ödül töreni sonrası açıklama Müftü Korkmaz, Çanakkale şehitlerini anma programı dahilinde Kur'an kursları arasında kompozisyon yarışması düzenlediklerini belirtti. Korkmaz, "Bizler her yıl Çanakkale Zaferi kutlanması dolayısıyla bu tür etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ve diğer öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim ettik. Burada önemli olan öğrencilerimize Çanakkale ruhunu ve orada verilen mücadelelerin anlatılmasıdır." dedi.




    Kur'an kursu öğrencileri ödüllendirildi Yorumları