Annesi terk etti, babası adliyeye bıraktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-18-2011 (19:04)   Son Mesaj: 03-18-2011 (19:04)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

    03-18-2011

    Annesi terk etti, babası adliyeye bıraktı

    Annesi terk etti, babası adliyeye bıraktı


    İzmir'de, anne ve babasının bakmak istemediği 5 aylık bebek Çocuk Esirgeme Kurumuna yerleştirildi.

    Eşi tarafından terk edilen Nurettin Kısak, kendisinde kalan 5 aylık oğlu Atakan'a bakamayacağını anlayınca çare bulmak için İzmir Adliyesine geldi.
    Burada, polislere derdini aktaran Kısak, bir polis memurunun cep telefonuyla eşini arayarak, eve dönmesi için, gözyaşları içinde yalvardı.

    Kısak, eşine ''Burcu, neden bizi bırakıp gittin? Bebeğe tek başıma bakamıyorum. Atakan'ı ne senin, ne benim ailem almak istiyor. N'olur eve dön'' dedi. Telefondaki eşini ikna edemeyen Kısak, bebekle birlikte adliyeden ayrıldı.

    Minik Atakan'ı, bir süre sonra, bebek arabası içinde adliye kapısının önünde terk edilmiş halde bulan trafik polisleri, adliye polisine müracaat etti.

    Üzerinde kısa kollu ince bir tulumdan başka bir şey bulunmayan, battaniyeye sarılı minik bebek, her şeyden habersiz etrafa gülücük dağıttı.

    Bebek adliye karakolunda bekletilirken, 20 dakika sonra baba Nurettin Kısak, geri geldi. Bunu, eşinin eve dönmesi için yaptığını dile getiren Kısak, daha sonra götürüldüğü cumhuriyet savcısına ifade verdi.

    Cumhuriyet savcısı, 25 Kasım 2010 tarihinde doğan Atakan Kısak'ın Çocuk Esirgeme Kurumuna yerleştirilmesine karar verdi.

    Anne ve babasının bakamadığı bebek, Çocuk Esirgeme Kurumunda büyütülecek.

    İşsiz olduğu öğrenilen Nurettin Kısak'ın, eşi ve çocuğuyla bir arkadaşının İkiçeşmelik'teki evinde kaldığı, anne Burcu Kısak'ın şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmak için başvuruda bulunacağı öğrenildi.




    Annesi terk etti, babası adliyeye bıraktı Yorumları