Şırnak'ta taşlı sopalı kavga: 2'si ağır 3 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-18-2011 (18:06)   Son Mesaj: 03-18-2011 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    03-18-2011

    Şırnak'ta taşlı sopalı kavga: 2'si ağır 3 yaralı

    Şırnak'ta taşlı sopalı kavga: 2'si ağır 3 yaralı


    Şırnak'ta iki aile arasında dün akşam başlayan ve sebebi belirlenemeyen taşlı sopalı bıçaklı kavga bugün de devam etti. Yaşanan kavgada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, merkez Yeşilyurt Mahallesi bağlı afet konutlarında Jirki ve Goyan aşiretlerine mensup 2 aile arasında dün akşam başlayan ve sebebi belirlenemeyen taşlı sopalı bıçaklı kavga bugün de devam etti. Kavga sonucu Jirki aşiretinden ağır yaralı olan H.Ö. ve S.Ö. olay yerine gelen ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Olay yerine çok sayıda asker, özel harekatçı ve çevik kuvvet polis aracı sevk edilirken çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Polisler kavgayı ayırmak için havaya ateş ederken, iki aile arasındaki gerginliğin devam ettiği öğrenildi. Şırnak İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Faruk Bal ve İl Emniyet Müdürü Ali doğan Uludağ da olay yerinde incelemelerde bulunarak taraflarla görüşmelerde bulundu.
    İHA




    Şırnak'ta taşlı sopalı kavga: 2'si ağır 3 yaralı Yorumları