İbo'ya ateş edilen silah barajdan çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-18-2011 (16:04)   Son Mesaj: 03-18-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    03-18-2011

    İbo'ya ateş edilen silah barajdan çıktı

    İbo'ya ateş edilen silah barajdan çıktı


    Tatlıses'e suikaste kullanılan silahın gözaltılar sırasında ele geçirildiği iddia edilmişti. Baristik incelemede silahın o silah olmadığı ortaya çıktı. Asıl silah ise baraj gölünde bulundu. Polisin sonuca ulaşma yöntemi ise ilginçti.

    İbrahim Tatlıses'e düzenlenen suikaste kullanılan silahın Abdullah Uçmak ve adamlarının gözaltına alındıkları sırada ele geçirildiği iddia edilmişti. Silahın baristik incelemesinde silahın o silah olmadığı ortaya çıktı. Suikastta kullanılan asıl silah ise Ömerli Barajı gölünde bulundu. Polisin yöntemi ise ilginçti.
    Gözaltılar sırasında baskın yapılan adreslerden birinde bulunan Kaleşnikof marka silah balistik incelemeye gönderildi. Ancak incelemede silahın suikast sırasında kullanılan silah olmadığı ortaya çıktı.

    Silahın nerelere atılmış olabileceğini araştırmaya başlayan silah zanlıların kullandığı otomobildeki GPRS kayıtlarını inceleyerek, aracın durduğu noktaları tespit etti.

    İz sürmeye başlayan polis gece yarısı aracın Ömerli Barajı gölü kenarında durduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada suikastte kullanılan silah baraj gölü kenarındaki bir noktada bulundu.




    İbo'ya ateş edilen silah barajdan çıktı Yorumları