Öfkeli anne görenleri hayrete düşürdü!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-18-2011 (16:07)   Son Mesaj: 03-18-2011 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    03-18-2011

    Öfkeli anne görenleri hayrete düşürdü!

    Öfkeli anne görenleri hayrete düşürdü!


    Maslak'ta, 3 yaşındaki kızının otomobil içinde kilitli kalmasına neden olan anne, korku içinde gözyaşı döken çocuğunu azarladı. Öfkeli annenin tavırları, görenleri şaşırttı.



    Maslak'ta bir anne, anahtarı içeride unutup otomobilinden indi. Bir süre sonra otomobil otomatik olarak kilitlenince, 3 yaşındaki kızı arabada kilitli kaldı. Annesinin ihmalkarlığı nedeniyle araçta kilitli kalan küçük çocuk, korku içinde gözyaşı döktü.
    Çocuğuna, anahtarın düğmesine basması gerektiğini anlatmaya çalışan annenin öfkeli tavırları ise dikkat çekti. Yaşadığı korku nedeniyle annesinin söylediklerini anlamakta zorlanan çocuk, büyük korku yaşadı. Panik yaşayan anne, ağzında emziğiyle gözyaşı döken ve söylediklerini bir türlü anlamayan çocuğuna, "Salak bu ya" diye bağırdı.

    Küçük kız, annesinin uzun uğraşları sonucu düğmeye basarak kapıyı açtı. Annenin, mahsur kaldığı için büyük korku yaşayan çocuğuna sarılmak yerine görüntü alan kameraya tepki göstermesi dikkat çekti.





    Öfkeli anne görenleri hayrete düşürdü! Yorumları